00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Offshore Experience editie 2023

Op dinsdag 12 september 2023 keert de Offshore Experience terug naar Theater de Kampanje in Den Helder voor een gloednieuwe editie! Naast een nieuwe editie van ons hoofdevenement in september, zal de Offshore Experience ook aanwezig zijn bij Sail den Helder van 29 juni tot en met 2 juli 2023. Lees meer over dit event op onze Sail pagina!

De Offshore Experience op 8 september 2022 was met onder andere 9 inspirerende masterclasses, 15 unieke experiences en meer dan 450 bezoekers bij het event een groots succes. Kijk hier voor meer achtergrondinformatie en beeldmateriaal.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Offshore Experience 2023 momenteel alweer in volle gang. Het hoofdthema van de Offshore Experience editie 2023 is ´Secure@Sea’. De doorontwikkeling van de duurzame blauwe economie vormt het de kern van de Offshore Experience. Tijdens het evenement zal er ingegaan worden op relevante ontwikkelingen rondom de veiligheid van en de beveiliging in de blauwe economie op zee. Met een inspirerende keynote speech en paneldiscussie en verschillende verdiepende masterclasses zullen bezoekers van de Offshore Experience nieuwe inzichten opdoen over de uitdagingen en kansen met betrekking tot veiligheid voor sectoren binnen de blauwe economie: energieproductie, ecologie, visserij en voedsel en scheepvaart.

Denk hierbij onder andere aan leveringszekerheid van energie, voedselveiligheid, transport veiligheid, fysieke veiligheid van maritiem personeel, digitale veiligheid en ook innovaties op het gebied van veiligheid. Leer en ervaar meer over veiligheid binnen de duurzame blauwe economie, tijdens de Offshore Experience 2023, editie Secure@Sea!

Blijf via onze website, LinkedIn-pagina en periodieke nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en relevante updates. Geïnteresseerd om als organisatie bij te dragen aan de Offshore Experience? Wordt dan partner van het event en neem contact met ons door te mailen naar info@offshore-experience.nl. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen met organisaties die bij willen dragen aan een doorontwikkeling van de duurzame blauwe economie. Kijk op de partner pagina voor meer informatie over de mogelijkheden voor samenwerkingen.

Editie 2023

Dit jaar vind de Offshore Experience plaats op 12 september in Den Helder. Met het thema Secure@sea zal het deze keer gaan over alle soorten veiligheid binnen de blauwe economie, zoals veiligheid van ecologie, natuur en cybersecurity.

Dit jaar zullen in Den Helder diverse belevenissen, masterclasses en sprekers aanwezig zijn.