Ga naar de inhoud

offshore

experience

10 september '24

De Kampanje, Den Helder

Onze partners

De Partners van de Offshore Experience 2024 worden in de aanloop naar het event bekend gemaakt.

De Offshore Experience biedt een dag vol beleving, actualiteit en netwerken voor ondernemers, beleidsmakers, kennisinstituten, NGO's en scholen in de blauwe en groene economie. Samen met onze partners zetten we voor de 2024 editie onze “healthy energy” in voor een gezonde, duurzame en toekomstbestendige groene en blauwe economie binnen de regio en binnen Nederland!

De Offshore Experience is gericht op professionals (overheid, bedrijfsleven en kennisinstituten) en studenten met een speciale interesse voor activiteiten binnen de offshore sector. Dat kan gaan over offshore wind of andere vormen van energieopwekking, ecologie en ruimtegebruik, voedselproductie of vele andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan de groene of blauwe economie. De Offshore Experience biedt bezoekers kans om kennis te maken met innovaties (Experiences), op de hoogte te blijven van actuele onderwerpen (sessies) en daarnaast is er veel gelegenheid om te netwerken met vakgenoten. We nodigen je van harte uit om erbij te zijn!

Heb je belangstelling om partner te worden van de 2024 editie? Laat het ons weten via info@offshore-experience.nl of gebruik het formulier onderaan deze pagina.

Hoofdpartner 2024

Partners editie 2024

Community partners editie 2024

Sluit je aan als partner

De Offshore Experience biedt een dag vol beleving, actualiteit en netwerken voor ondernemers, beleidsmakers, kennisinstituten, NGO's en scholen in de blauwe en groene economie.

Jij kan als partner de Offshore Experience ondersteunen. Daarmee verbind je je naam aan de Offshore Experience in de aanloop en tijdens het event. Naast promotie, stellen we je ook in staat om een actieve bijdrage te leveren aan het programma. Wij bieden verschillende partnerpakketten aan om jouw bedrijf te op de kaart te zetten. Uiteraard denken we graag met je mee over de mogelijkheden. 

Wil je meer weten over de opties voor jouw bedrijf om partner te worden van de Offshore Experience of wil je een voorstel voor een partnerpakket op maat, neem dan contact op met info@offshore-experience.nl.

We nodigen je graag uit om als partner bij te dragen aan dit evenement! Zo kunnen we samen op een interactieve en avontuurlijke manier alle facetten van de blauwe economie in beeld te brengen. Zou het niet geweldig zijn om aan de branche te laten zien dat jij hebt bijgedragen aan het realiseren van de Offshore Experience 2024?

Aanmelden als partner

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.

Upload onderstaand een zo groot mogelijk bestand van je logo zodat we deze kunnen gebruiken in uitingen.